FitLine Restorate vitamiinivalmiste esittelyssä

fitline restorate

Tuote-esittelyssä FitLine-tuotesarjan palautumista tukeva ravintolisä FitLine Restorate. Tuote on yksi kolmesta FitLinen optimaalisen tarjonnan tuotteista. Restorate sisältää runsaasti D-vitamiinia ja useaa hyödyllistä kivennäis- ja hivenainetta.

Oli kyse sitten unesta tai vain levosta, palautuminen on oleellista ihmisen hyvinvoinnille. Henkinen ja fyysinen rasitus aiheuttavat vahinkoa elimistölle ajan kanssa; stressi ja puurtaminen voivat aiheuttaa monia erilaisia ongelmia, jos levosta ei osaa huolehtia. Lepo antaa keholle mahdollisuuden keskittää energiat parantumiseen.

Unen aikana elimistö alkaa hyödyntää tiettyjä aineita ihmisen kannalta oleellisten toimintojen ylläpitämiseen. Lisäksi lataamme akkujamme nukkuessamme. Tästä syystä unen laatu ja määrä ovat erittäin tärkeitä hyvinvoinnille. Huonouninen luultavasti sairastelee myös enemmän.

FitLine Restorate on veteen sekoitettava ravintolisäjauhe, jonka sisältämät mineraalit ja muut ainesosat auttavat elimistöä palautumaan päivän rasituksista ja näin edistävät yleistä hyvinvointia. Nämä ainesosat tukevat mm. ihmisen normaalia vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa, normaalia kudosten terveyttä ja uusitumista sekä unen saantia ja laatua. Restorate suositellaan nautittavaksi iltaisin, aina ennen nukkumaan menoa niin, että sen vaikuttavat aineet pääsevät unen aikana imeytymään ja vaikuttamaan elimistössä tehokkaasti. Juoma on hyvänmakuinen ja sisältää vain luonnollisia makeutusaineita ja sokereita.

FitLine Restorate sisältö (päiväannos):

  • D-vitamiini, 7,5 µg: Välttämätön, rasvaliukoinen (elimistöön kerääntyvä) vitamiini. D-vitamiinia muodostuu normaalisti iholla auringonvalossa, mutta sitä saa myös ravinnosta. Pimeillä alueilla (kuten Suomessa) D-vitamiinia ei saa tarpeeksi auringosta. D-vitamiinin tunnetuin vaikutus liittyy luuston ja kalsiumin aineenvaihduntaan, mutta sillä on todettu yhteys myös sydämen verisuonten ja hermoston terveyteen, reumojen ja tulehdusten ehkäisyyn sekä aivojen normaaliin toimintaan. D-vitamiinin yliannostus on mahdollinen, joskin turvallisen määrän yläraja (n. 100 µg) on useita kertoja saantisuositusta (10 µg) suurempi.
  • Seleeni, 16,8 mg: antioksidanttinen hivenaine, joka edistää vastustuskykyä ja eri kudosten terveyttä, tukee maksan toimintaa ja ehkäisee tulehduksia sekä sairauksia
  • Kromi, 60 µg: hivenaine, joka osallistuu hiilihydraattien, sokerin ja rasvojen aineenvaihduntaan. Lisäksi tukee hermoston toimintaa, säätelee verensokeria ja on tarpeellinen glukoosin hyödyntämiseen.
  • Mangaani, 1 mg: Hivenaine, joka on osa monia entsyymejä ja B1-vitamiinin muodostusta sekä edistää mm. aivojen, hermoston ja lihasten normaalia toimintaa.
  • Kupari, 670 µg: Hivenaine, jota tarvitaan varsinkin antioksidanttisten entsyymien ja UV-säteiltä suojaavan ihopigmentin tuotantoon. Edistää hermoston, vastustuskyvyn ja kudosten normaalia toimintaa.
  • Sinkki, 10 mg: Kivennäisaine, joka on osa entsyymien ja DNA:n muodostusta, tuhansien proteiinien muodostusta, edistää kasvua ja kehitystä, haavojen parantumista, hiusten ja kynsien terveyttä sekä testosteronitasapainoa.
  • Rauta, 2,1 mg: Hivenaine, jota tarvitaan varsinkin hapen kuljettamiseen veren punasoluissa. Lisäksi on osa monia aineenvaihduntareaktioiden entsyymeitä.
  • Magnesium, 134 mg: Kivennäisaine, joka tukee varsinkin lihasten ja hermoston toimintaa. Edistää myös energia-aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä ja solujen jakautumista. Se on lisäksi tärkeä luuston rakennusosa.
  • Kalsium, 268 mg: Kivennäisaine, joka on tärkeä varsinkin luuston hyvinvoinnille. Edistää myös lihasten normaalia toimintaa, energia aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja veren hyytymistä.
  • Makeutusaineita ja luonnollisia sokereita

Restoraten sisältämä D-vitamiini yhdessä tärkeiden mineraalien kanssa tukevat monipuolisesti hermoston, luuston, lihasten ja kudosten hyvinvointia, sekä aineenvaihdunnan, vastustuskyvyn ja entsyymien toimintaa. Tämä mahdollistaa nopeamman palautumisen niin fyysisestä kuin henkisestä rasituksesta, tehokkaamman levon ja näin parempaa jaksamista.

FitLine Restorate käyttö

Restorate valmistetaan sekoittamalla huolellisesti kolme mitallista jauhetta (n. 6,7g) 250 millilitraan vettä. Juoma nautitaan siemauksittain heti valmistuttua, ihanteellisesti illalla hetki ennen nukkumaanmenoa. Yksi purkki sisältää 200 grammaa jauhetta, eli sitä riittää ainakin yhdeksi kuukaudeksi jokapäiväisessäkin käytössä. Tuote nautitaan siemauksittain, koska liian nopeasti/tyhjään vatsaan juotuna juoma voi aiheuttaa vatsanpuruja. Restorate on kuitenkin lähtökohtaisesti täysin turvallinen käyttää, kun noudattaa annettuja ohjeistuksia Allergikkojen, raskaana olevien ja muiden erikoisryhmien kannattaa tietenkin tutustua tarkemmin sisältöön ja tarvittaessa konsultoida ravitsemuksen tai terveyden asiantuntijaa.

Restorate toimii hyvin yksinään palautumista tukevana juomana, mutta parhaimmillaan se toimii hyvin yhdessä Optimaalisetin muiden tuotteiden kanssa, joita ovat FitLine Activize ja FitLine Bascis. Activize sisältää runsaasti B-vitamiineja. Basics on A ja K -vitamiineja sisältävä suoliston toimintaa ja vastustuskykyä tukeva valmiste.

Tilaa FitLine ravintolisät verkosta

fitline gmp kölni

Restorate ja muut FitLine-ravintolisätuotteet valmistetaan saksalaisessa lääketehtaassa kansainvälisten GMP-standardien mukaan. Ne ovat täysin Eviran hyväksymiä ja ovat turvallisia käyttää ohjeistuksia noudattaessa. Hyvän ravintoaineiden imeytyvyyden takaa patentoitu NTC- ravinteiden siirtokonsepti.

FitLine Restoratea voi ostaa suoraan PM-International Finland Oy:ltä ja virallisilta jälleenmyyjiltä. Jälleenmyyjiä voivat olla esim. yksityishenkilöt ja luontaistuotekaupat. Jälleenmyyjältä tilattuna tuote on hieman edullisempi. Lisää tietoa Restoratesta tai FitLine-tuoteperheestä voi lukea yrityksen verkkosivuilta.