FitLine Beauty Plus vitamiinivalmiste esittelyssä

fitline beauty plusEsittelyssä uusi FitLine tuote Beauty Plus. Tuote sisältää runsaasti eri vitamiineja ja tukee hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia ja elinvoimaisuutta.


Ikääntyminen näkyy ihmisessä. Vaikka elintavat ja ruokavalio olisivat kohdillaan, iän myötä solujen uusiutumiskyky hidastuu ja luontaisen kollageenin määrä elimistössä vähenee. Tämä näkyy selviten iholla; mm. ryppyinä, epätasaisuuksinaa, laajentuneina ihohuokosina ja kuivuutena.

Ihoa (ja hiuksia, kynsiä) hoidetaan perinteisesti ulkoisesti, esimerkiksi voiteilla tai öljyillä. Kaikki hyvinvointi lähtee kuitenkin sisältä ja tähän tarpeeseen PM-International onkin kehittänyt uuden FitLine Beauty Plus tuotteen.

FitLine Beauty Plus on muiden FitLine-tuotteiden tavoin veteen sekoitettava ravintolisäjauhe. Se sisältää kollageenipeptidejä ja luonnonkasviuutteita, jotka vaikuttavat elimistössä kauniimman ihon ylläpitämiseksi. Ihosta tulee kimmoisampi ja hehkuvampi. Lisäksi tuote sisältää vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat hiusten runsautta ja kynsien vahvuutta. Nämä vaikutukset eivät ole vain kosmeettisia, vaan ainesosat tuovat aitoa elinvoimaisuutta kudoksiin, sekä suojaa hapettumisstressiä vastaan.

Beauty Plus on mainio lisä kosmetiikan rinnalle ulkoisesti näkyvän hyvinvoinnin tukemiseksi. Tuotetta nautitaan päivittäin veteen sekoitettuna; tulos on marjaisen makea juoma, joka ei sisällä lainkaan sokeria, laktoosia, gluteenia tai säilöntäaineita.

FitLine Beauty Plus sisältö (päiväannos):

  • B2-vitamiini (2,1 mg): Riboflaviinilla on useita tärkeitä tehtäviä elimistössä koentsyyminä, mutta Beauty Plussaan sitä on lisätty sen iholle myönteisen vaikutuksen vuoksi.
  • B3-vitamiini (24 mg NE): Niasiinin vahva vaikutus energia-aineenvaihdunnassa tarkoittaa, että vitamiini on tärkeä myös terveelle iholle, kynsille ja hiuksille. Puutostauti (pellagra) näkyy mm. ihon oireiluna.
  • B7-vitamiini (75 µg): Muiden B-vitamiinien tavoin biotiini edistää energia-aineenvaihduntaa ja näin myös elimistön eri kudosten normaalia terveyttä.
  • C-vitamiini (120 mg): C-vitamiinilla on useita tehtäviä, mutta tässä se on mukana sen kollageenin muodostumista edistävien vaikutusten vuoksi.
  • E-vitamiini (18 mg α-TE): E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, eli se suojaa soluja vapaiden radikaalien ja hapettumisen aiheuttamilta soluvahingoilta.
  • Sinkki (1,75 mg): Sinkki on yksi tärkeimmistä elimistössämme esiintyvistä metalleista; se on osa satoja eri entsyymejä. Se mm. vahvistaa kynsiä ja luustoa sekä tukee ihon normaalia toimintaa. Se on myös antioksidantti.
  • Kupari (175 µg): Kuparilla on monia tehtäviä elimistössä; tässä se on mukana, koska se tukee ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista sekä sidekudosten terveyttä.
  • Kollageenipeptidit: Kollageenia esiintyy ympäri kehoa, eri kudoksissa; ihossa, limakalvoilla, nivelissä, jänteissä, hiuksissa. Se antaa näille vahvuutta ja kestävyyttä.

Beauty Plussan sisältämät vitamiinit, mineraalit ja kollageeni kaikki tukevat yhdessä monipuolisesti ihon ja muiden kudosten normaalia terveyttä ja toimintaa. Kun näitä ravintoaineita saa suositusten mukaisesti, nämä kudokset kestävät paremmin rasitusta ja myös näyttävät ulkoisesti terveemmältä.

FitLine Beauty Plus käyttö

Beauty Plus -annos valmistetaan sekoittamalla kolme teelusikallista jauhetta (n. 6,5 g) 150 millilitraan hiilihapotonta vettä. Suositus on yksi annos päivässä. Yksi purkki sisältää n. 30 tällaista annosta, eli se kestää päivittäin nautittuna kuukauden.

Beauty Plus toimii hyvin yksinään kauniimman ihon tukemiseksi, mutta nauttimalla sitä samalla kun käyttää korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita tuo parhaimmat tulokset ja vaikutukset.

Tilaa FitLine ravintolisät verkosta

Beauty Plus ja muut FitLine-ravintolisätuotteet valmistetaan saksalaisessa lääketehtaassa kansainvälisten GMP-standardien mukaan. Ne ovat täysin Eviran hyväksymiä ja ovat turvallisia käyttää ohjeistuksia noudattaessa. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville tai pienille lapsille.

Beauty Plussaa voi ostaa suoraan PM-International Finland Oy:ltä ja virallisilta jälleenmyyjiltä. Jälleenmyyjältä tilattuna tuote on hieman edullisempi. Lisää tietoa Beauty Plussasta tai muista FitLine-tuotteista voi lukea yrityksen verkkosivuilta.