FitLine Basics vitamiinivalmiste esittelyssä

fitline basics

Esittelimme aiemmin FitLine-tuotteet. Nyt kerromme tarkemmin ravintolisäsarjan FitLine Basics tuotteesta. Valmiste sisältää runsaasti C, E ja A-vitamiineja sekä seleeniä.

Suoliston toiminta on tärkeässä osassa ihmisen hyvinvoinnissa. Tämä johtuu siitä, että monet ravintoaineet imeytyvät elimistöön suolistossa. Lisäksi se ylläpitää vastustuskykyämme tauteja vastaan. Terve suolisto imeyttää ravintoaineet tehokkaammin, sääntelee energian saantia ja ehkäisee pahoinvointia.

FitLine Basics on veteen sekoitettava ravintolisäjauhe, joka tarjoaa joukon ravintoaineita suoliston toiminnan ja tätä kautta yleisen hyvinvoinnin tukemiseen. Basicsin sisältämä maitohappobakteerit tukevat hyödyllisen bakteerikannan kasvua. Basics on helppokäyttöinen juoma, jolla saa useita  tärkeitä aineita yhdellä lasillisella.

FitLine Basics sisältö (päiväannos):

  • C-vitamiini, 60 mg: välttämätön, antioksidanttinen vesiliukoinen vitamiini. Edistää B-vitamiinien, kalsiumin ja raudan imeytymistä, ehkäisee hapettumista, vaikuttaa steroidihormonien synteesiin ja on tarpeellinen kollageenin muodostukselle.
  • E-vitamiini, 10 α-TE mg: Toimii antioksidanttina (ehkäisee hapettumisstressiä) ja suojelee elimistöä rasvahappojen aineenvaihdunnassa syntyviltä vapailta radikaaleilta. Välttämätön rasvaliukoinen vitamiini.
  • A-vitamiini, 333 µg RE: Vaikuttaa moniin kehon hyvinvoinnin osa-alueisiin, mm. näköön (varsinkin hämäränäköön) ja luuston hyvinvointiin. Välttämätön rasvaliukoinen vitamiini.
  • Seleeni, 30 µg: Välttämätön hivenaine, joka antioksidanttisten vaikutusten lisäksi ehkäisee tulehdussairauksia, tukee maksan toimintaa ja ylläpitää silmien, ihon ja hiusten terveyttä. Suojelee elimistöä myös karsinogeeneiltä ja muilta myrkyiltä.
  • Ravintokuitu (kaura), 5 g: Tukee vatsan ja muun ruoansulatuselimistön hyvinvointia ja normaalia toimintaa.
  • Ruoansulatusentsyymejä: Amylaasi, laktaasi, proteaasi, sellulaasi ja lipaasi; nimensä mukaan ovat tärkeässä osassa ruoansulatuksessa ja erilaisten hyödyllisten kemiallisten reaktioiden osana. Ne ovat myös osassa solujen muodostuksessa ja vastustuskyvyn ylläpidossa.
  • Maitohappobakteereja: Lactobacillus acidophilus ja lactobaciullus reuteri; pitävät suoliston mikrobiflooraa terveenä ja tukevat sen toimintaa monilla osa-alueilla, ravinteiden imeyttämisestä tulehduksien ehkäisyyn, vastustuskyvyn tehostamiseen ja erilaisten aineiden tuotantoon.
  • Makeutusaineita ja luonnollisia sokereita

Basicsin sisältämistä aineista voi nähdä, millä tavalla tuote tukee hyvinvointia. Sen sisältämät vitamiinit, maitohappobakteerit, ravintokuitu ja entsyymit ylläpitävät ja tukevat suoliston normaalia toimintaa ja tätä kautta yleistä hyvinvointia. Nämä aineet yhdessä mahdollistavat tehokkaan ravinteiden imeytymisen, toimivan vastustuskyvyn vierasperäisiä aineita ja tauteja vastaan, sekä ehkäisevät pahoinvoinnin ja tulehdusten kaltaisia tiloja.

FitLine Basics käyttö

Basicsia käytetään sekoittamalla pussillinen jauhetta 180 millilitraan vettä ja juomalla, kerran päivässä. Yksi pussi sisältää 14 grammaa jauhetta ja pusseja on yhdessä paketissa 30 kappaletta. Yksi purkki riittää siis ainakin kuukaudeksi jokapäiväisessäkin käytössä. Juoman voi nauttia myös yhdessä FitLine Activize -tuotteen kanssa.

Tuotteen käytön aloittamiseen voi liittyä alkuun vatsapuruja, kun ruoansulatusjärjestelmän tasapaino muuttuu. Nämä tuntemukset loppuvat kyllä nopeasti, jos Basicsia käyttää ohjeiden mukaan. Allergikkojen, raskaana olevien ja muiden erikoisryhmien kannattaa tietenkin konsultoida asiantuntijaa ennen käytön aloittamista.

Basic toimii hyvin yksinään tai yhdessä muiden Optimaalisetin tuotteiden kanssa, joita ovat Activize ja Restorate. Activize ja Basics voidaan nauttia yhdessä ja tämä yhdistelmä tunnetaan myös nimeltä PowerCocktail. Activize sisältää runsaasti B-vitamiineja. Restorate on rasituksesta palautumiseen tarkoitettu jauhe, joka sisältää runsaasti kivennäisaineita ja D-vitamiinia.

Tilaa FitLine tuotteet jälleenmyyjältäfitline gmp kölni

Basic ja muut FitLine-tuotteet valmistetaan saksalaisessa lääketehtaassa kansainvälisten GMP-standardien mukaan. Ne ovat täysin Eviran hyväksymiä tuotteita ja ovat turvallisia käyttää ohjeistuksia noudattaessa. Hyvän ravintoaineiden imeytyvyyden takaa patentoitu NTC- ravinteiden siirtokonsepti.

Basics on suoramyyntituote, eli sitä myy suoraan asiakkaille Suomessa PM-International Finland Oy ja viralliset jälleenmyyjät. Jälleenmyyjiä voivat olla esim. yksityishenkilöt ja luontaistuotekaupat. Jälleenmyyjältä tilattuna tuote on hieman edullisempi. Tutustu tuotteisiin esimerkiksi yrityksen kotisivuilla.