FitLine Activize Oxyplus vitamiinivalmiste esittelyssä

fitline activize vitamiini valmiste

Olemme jo esitelleet aiemmassa kirjoituksessa FitLine-tuotteet ja niitä myyvän Pm-Internationalin yleisesti. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin ravintolisäsarjan yhteen tuotteeseen; runsaasti C- ja B-vitamiineja sisältävään Activize Oxyplussaan.

FitLine Activize Oxyplus on jauhemainen, veteen sekoitettava vitamiinivalmiste/ravintolisä, joka on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön energiatasojen ylläpitämiseksi, jaksamisen edistämiseksi ja aineenvaihdunnan tukemiseksi. Sen sisältämät B- ja C-vitamiinit ovat elimistölle välttämättömiä monissa aineenvaihdunnan prosesseissa, jotka auttavat ihmistä jaksamaan niin henkisesti kuin fyysisesti. Varsinkin B-vitamiinien puutokset tunnetaan väsyneisyyden ja anemian kaltaisina tiloina. Activize auttaa ehkäisemään näitä tuomalla vitamiinit yhteen helppoon, maukkaaseen juomaan.

Activize – ravintolisä energia-aineenvaihduntaan

fitline activize purkkiActivizea käytetään sekoittamalla mittalusikallinen jauhetta noin 40 millilitraan vettä, max. 3 mitallista päivässä. Eli suosituksen mukaan voi juoda esim. yhden 1,2 desin juoman tai kolme pienempää drinkkiä päivässä. Yksi purkki sisältää 175 grammaa jauhetta, mikä riittää n. 100 mitalliseen. Yksi purkki riittää siis ainakin kuukaudeksi jokapäiväisessäkin käytössä.

Activize sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja, runsaasti C-vitamiinia, ruskoleväuutetta ja guaranasta johdettua kofeiinia. Makeutuksessa on käytetty luonnollista rypälesokeria.

Activizella saa helposti katettua B-ryhmän vitamiinien päiväsuositukset yhdellä tuotteella. B-vitamiinit tekevät töitä yhdessä useissa erilaisissa elimistön prosesseissa. B-vitamiinit ovat B12:sta lukuun ottamatta vesiliukoisia, eli niitä pitää saada säännöllisesti varastojen ylläpitämiseksi. Activizessa B-vitamiinit on tarkoitettu tuomaan pitkäaikaista jaksamista ja tukea kehon energian tuotantoon. B12-vitamiinista voit lukea lisää artikkelistamme.

Activizen sisältämä C-vitamiini tukee B-vitamiinien imeytymistä sen antioksidanttisten vaikutusten lisäksi. Se mm. edistää elimistön toimintaa vähentämällä sen hapettumista (lue lisää C-vitamiinista täältä).  Activizessa käytetyn ruskoleväuutteen algiinihappo ehkäisee vatsan ja ruokatorven seudun happamuutta, mikä ehkäisee mahdollisia kofeiiniin liittyviä vatsapuruja. Tuotteen kofeiini on guaranasta johdettua, jota monet pitävät kahvipapujen kofeiinia terveellisempänä

FitLine Activize sisältö (päiväannos):

 • B1-vitamiini, 2,1 mg: edistää ravinnon muuntamista energiaksi
 • B2-vitamiini, 2,4 mg: välttämätön monien kudosten terveydelle
 • B3-vitamiini, 51 mg NE: tärkeä solujen aineenvaihdunnalle
 • B5-vitamiini, 9,0 mg: vaikuttaa energia-aineenvaihduntaan
 • B6-vitamiini, 3,0 mg: osallisena monissa elimistön kem. reaktioissa
 • B7-vitamiini, 225 μg: osallistuu rasvojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaan
 • B9-vitamiini, 300 μg: Välttämätön punasolujen muodostukselle
 • B12-vitamiini, 1,5 μg: tärkeä monien solujen muodostuksessa ja toiminnassa
 • C-vitamiini, 90 mg: Antioksidantti, tukee raudan ja kalsiumin sekä B-vitamiinien imeytymistä
 • Guaranasta johdettua kofeiinia 30 mg
 • Ruskoleväuutetta, joka sisältää algiinihappoa.
 • Rypälesokeria ja makeutusaineita

Pari mitallista päivässä

FitLine Activize Oxyplussaa käytetään sekoittamalla 1-3 mittalusikallista jauhetta veteen, max. 3 lusikallista (n. 5 g) päivässä. Juoman voi nauttia kylmänä tai lämpimänäkin. Activizen jauhemainen muoto ja aineosat veden kanssa takaavat ravintoaineiden nopean ja hyvän imeytyvyyden.

Activizea voi nauttia milloin haluaa, kahvin tapaan luonnollisesti heti aamusta tai väsymyksen iskiessä. Kofeiini piristää lyhyellä aikavälillä ja muut ainesosat tukevat jaksamista pitkässä juoksussa. Suositeltua kolmen mitallisen päiväannosta ei mielellään tule ylittää; muutamastakin mitallisesta saa helposti runsaan päiväannoksen vitamiineja. Tuotteen käyttöön kuuluu hetkittäiset sivuvaikutukset, lähinnä niasiinista johtuva kuumotus tai pistely kasvoilla. Tämä on vaaratonta ja vedellä lievitettävissä.

Activize toimii hyvin yksinään tai yhdessä muiden Optimaalisetin tuotteiden kanssa, joita ovat FitLine Basics ja FitLine Restorate. Basics on valmiste, joka sisältää runsaasti C-, E- ja A-vitamiineja. Restorate on rasituksesta palautumiseen tarkoitettu jauhe, joka sisältää runsaasti kivennäisaineita ja D-vitamiinia.

Tilaa Activize jälleenmyyjältä

fitline ravintolisätActivize ja muut FitLine-tuotteet on valmistettu saksalaisessa lääketehtaassa kansainvälisten GMP-standardien mukaan. Tuotteiden suosion takana piilee patentoitu NTC-konsepti, jossa vitamiinit ja muut ravinteet kulkeutuvat tehokkaammin elimistöön. Eräiden tutkimusten mukaan tavanomaisissa multivitamiinikapseleissa imeytyvyys on 60% luokkaa, kun taas FitLinen tuotteissa imeytyvyys on lähempänä 90 prosenttia.

FitLine on suoramyyntituote, eli sitä ei tavallisen lähikaupan hyllyltä löydy. Tuotteita myy maailmanlaajuisesti toimiva PM-International AG ja näiden viralliset, yksityiset jälleenmyyjät. Jälleenmyyjiä voivat olla esim. yksityishenkilöt ja luontaistuotekaupat. Jälleenmyyjältä tilattuna tuote on hieman edullisempi. Lisää tietoa Activizesta tai FitLinesta yleensä voi lukea yrityksen kotisivuilta.