Vitamiinit esittelyssä: FitLine ravintolisät

fitline tuotteet

Tässä artikkelissa esittelemme suositun FitLine-tuotesarjan, jonka avulla voi kuka tahansa täydentää päivittäistä vitamiinien ja muiden ravintoaineiden saantia. Tuotteita voi erimerkiksi ostaa suoraan verkkokaupasta sivustolta PM-International Finland .

FitLine-ravintolisät saapuivat Suomen markkinoille 1997 PM-International Finland Oy:n aloitettua toimintansa. PM-International AG on saksalainen perheyritys ja Euroopan suurimpia suoramyyntiyrityksiä. Yrityksellä on toimintaa yli 40 maassa ympäri maailmaa. Suomessa PM-International on kasvanut vuosi vuodelta, yltäen 2016 reiluun 22 miljoonan euron liikevaihtoon. Tästä kasvusta suurin osa johtuu nimenomaan FitLinen suosiosta.

FitLine-ravintolisät on kehitetty tukemaan kehon luonnollista toimintaa ja tasapainoa. Ne sisältävät muun muassa runsaasti erilaisia vitamiineja, kivennäisaineita ja luonnon yhdisteitä, jotka on tuotu yhteen uniikilla tavalla. Tuotteet voi jaotella mm. painonhallintaa ja lihaskuntoa tukeviin valmisteisiin, mutta kolmea perustuotetta voi suositella kaikille. Nämä on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön tärkeiden ravinteiden saantia turvaamaan. Perustuotteita ovat Activize, Basics ja Restorate, ja yhdessä nämä kantavat nimeä Optimaalisetti.

FitLine tuotteet

FitLine Activize on veteen sekoittuva jauhe, joka sisältää runsaasti C- sekä kaikkia B-ryhmän vitamiineja. Activize on nimensä mukaan energisyyttä ja virtaa tuova valmiste. C-vitamiini ja B-vitamiinit ovatkin avainasemassa monien aineiden aineenvaihdunnassa. Yksi päiväannos (n. 5.g jauhetta) sisältää 113 % C-vitamiinin, 319 % B3-vitamiinin, 214 % B6-vitamiinin, 171 % B2-vitamiinin, 191 % B1-vitamiinin, 150 % B9-vitamiinin, 450 % B7-vitamiinin ja 60 % B12-vitamiinin normaalista saannista.

FitLine Basics on jauhe, joka sisältää muun muassa runsaasti hyvin imeytyviä, luonnollisia C- ja E- ja A-vitamiineja. C-vitamiini tukee elimistön vastustuskykyä ja ja C-vitamiinit edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Basics päiväannos (n. 12g jauhetta) sisältää 75 % päivän C-vitamiinista, 83 % E-vitamiinista ja 42 % A-vitamiinista.

FitLine Restorate on päivästä palautumiseen tarkoitettu tuote, sisältää kivennäisaineita ja D-vitamiinia. D-vitamiini tukee vastustuskykyä ja on varsinkin täällä pohjoisessa asuville välttämätön saada ravinnosta talvisin. Restoraten päiväannos (n. 6,7g jauhetta) sisältää 150% D-vitamiinin keskim. päivätarpeesta.

FitLinen käyttö on helppoa ja mielekkästä moniin muihin vitamiinivalmisteisiin nähden. Aamulla voi kahvin sijaan juoda annoksen Basicsia ja Activizea yhdessä juomassa (sis. guaranasta uutettua kofeiinia) ja Restoraten päivän päätteeksi yömyssynä. Tällä tavalla (muun ruoan kanssa) kattaa varmasti päivittäiset B-vitamiinien, C-vitamiinin, D-vitamiinin, A-vitamiinin ja E-vitamiinin tarpeet.

FitLine-sarjaan kuuluu Optimaalisetin lisäksi useita muita, yksittäiseen erikoistarpeeseen tarkoitettuja tuotteita, kuten Sydän Duo sydämen terveydelle, Nivelkunto nivelille, ProShape Amino lihaksille, ProB4 vatsan ja suoliston terveydelle, sekä D-Drink detox-puhdistuskuuria varten.

Miksi FitLine?

fitline gmp kölni

FitLinen laadun takeena ovat sen patentoidut ja pitkälle kehitetyt valmistusjärjestelmät ja uniikit ainesosat. Tuotteet valmistetaan saksalaisessa lääketehtaassa kansainvälisten GMP-standardien mukaan ja ne ovat mm. Kölnin doping-laboratorion valvonnassa. Tämä ravintolisäalalla poikkeuksellisen valvonnan taso on johtanut siihen, että monet eurooppalaiset urheilujärjestöt ja ammattiurheilijat tekevät yhteistyötä FitLine-brändin kanssa, erilaisten sponsorisopimusten muodossa.

Niin sanotun ravinteiden siirtokonseptin avulla FitLinen jauhemaiset vitamiinit ja muut aineet imeytyvät veden kanssa elimistöön ja siirtyvät solutasolla juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Tutkimusten mukaan kaupan hyllyn multivitamiinikapseleissa vitamiinien imeytyvyys on ehkä 60% luokkaa; FitLinen tuotteissa sama luku on noin 90% paikkeilla. Tämä poikkeuksellinen tehokkuus lienee suurin syy tuotteiden suosioon.

FitLine-vitamiineja ei löydy ruokakaupan hyllyiltä, vaan niitä myyvät maailmanlaajuisesti yksinoikeudella PM-International ja viralliset, yksityiset jälleenmyyjät. Näitä voivat olla esimerkiksi luontaistuote- tai hyvinvointiliikkeet. Tietoa jälleenmmyyjistä ja tuotteista saa PM-Internationalin kotisivuilta.